Welkom bij MC Roadrunner

 

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om onze motorclub MC Roadrunner aan u voor te stellen. Onze vereniging is in 1981 door een aantal motorliefhebbers opgericht. Wij bestaan inmiddels dus alweer 37 jaar. MC Roadrunner is een niet merkgebonden motorclub met een ledenbestand van ruim 40 leden .

Ons motto is "vrijheid-blijheid", daarom hebben wij ook voor iedere rijder een ruime diversiteit aan korte en lange ritten. Al onze ritten worden uitgezet door een tourcommissie, die ook diverse evenementen organiseert. Hierbij valt te denken aan o.a. een hotelweekeinde en onze populaire Roadrunnerrit.

Verder brengt MC Roadrunner 5 keer per jaar voor alle leden en sponsoren een eigen clubblad “MOTOMANIA” uit.

Of je nu elke rit van de toerkalender meerijdt of maar één keer per jaar aan een rit deelneemt, je bent altijd welkom bij ons. Ook rijden wij graag als gastrijder mee bij onze collega clubs binnen en buiten de regio.

Tevens zijn wij bij de Koninklijke Nederlandse Motor Vereniging aangesloten. Kortom een motorclub waar vrijheid en blijheid hoog in het vaandel staat en waar iedereen met zijn eigen motorkeuze en op zijn eigen manier kan motorrijden.

Ben je nog niet overtuigd???.....lees dan verder op deze website of neem contact op met één van de bestuursleden en kom vrijblijvend kennis maken tijdens één van onze korte ritten.

Namens M.C. Roadrunner Rien Huijbregts (Voorzitter)

 

 

Niet-leden

Één keer per maand ograniseren we een middag rit. Deze rit is voor zowel leden als niet leden. Voor iedereen die wel eens in een groep wil rijden of individueel wil rijden met een mooie route. De vetrek is altijd om 13.00. Deelname is geheel gratis zonder verdere verplichtingen. We vertrekken bij Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

Roadrunnerrit

Op 7 juli 2019 wordt de 34e Roadrunnerrit georganiseerd (inschrijven tussen 9.00 - 12.00). Welke richting we opgaan is nu nog niet bekend. Onze routes staan bekend om dat ze goed zijn uitgezet en erg mooi zijn. De routes zijn 100km of 200km en zijn enkel beschikbaar voor Garmin en Tom-Tom. Inschrijven kost 6 euro en is voor leden natuurlijk gratis. Het inschrijven gebeurt in café Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

KouweKlauwe rit

Wederom in 2018 een kouwe klauwe rit. De voorlopige datum is zondag 18-11-2018. Mocht het te 'warm' zijn dan schuift de datum door.

Ons motto is "vrijheid-blijheid”